Produsele iS CLINICAL® sunt create de compania americană INNOVATIVE SKINCARE, lideri mondial în domeniul produselor cosmetice. Echipa internațională de experți include specialiști din domeniul farmacologiei botanice, biologiei moleculare, biochimiei și medicinei. Timp de 10 ani, compania a înregistrat cele mai eficiente rezultate în ceea ce privește îngrijirea și tratamentul pielii.

Concepute după tehnologia revoluționară și avansată cu Extremozyme®, combinate cu factori de creștere bioidentici și substanțe botanice, produsele au o formula inovativă are drept scop stimularea și accelerarea regenerării celulare, ce determină procesul de întinerire a tenului.

Linia de produse iS CLINICAL® a fost testată şi aprobată în urma studiilor clinice independente efectuate la Institutul Național de Cancer și Institutul Național pentru Sănătate din America. Brandul este distribuit exclusiv prin intermediul dermatologilor, chirurgilor plastici, precum și în cele mai prestigioase instituții medicale și saloane de cosmetologie din întreaga lume.

La Clinica Alma se găsește întreaga gamă de produse, precum și toate procedurile de îngrijire a tenului de semnătură iS CLINICAL®.

Citește mai multe despre iS CLINICAL pe www.isclinical.com