EPILAREA CU LASER

ALMA SOPRANO TITANIUM

Soprano TITANIUM este o tehnologie progresivă de îndepărtare a părului, ce combină funcționalitățile de ultimă generație, cu un confort de neegalat. Datorită dimensiunilor mai mari ale aplicatorului, de 4 cm2 și sistemului de răcire avansată, tratamentele sunt acum mult mai rapide și mai puțin dureroase.

Soprano TITANIUM este o soluție semnificativ îmbunătățită, atât pentru pacienți, cât și pentru practicieni. Laserul utilizează avantajele a trei lungimi de undă combinate, pentru o experiență îmbunătățită a pacientului și o abordare orientată spre afaceri, creând o soluție unică, orientată catre rezultate, în industria îndepărtării profesionale a părului.

Soprano TITANIUM este cel mai performant aparat de epilare definitivă din lume existent la momentul actual, și unicul în Moldova disponibil la Clinica Alma.

 

ALMA SOPRANO ICE PLATINUM

ALMA LASERS sunt lideri mondiali în realizarea laserelor medicale și a dispozitivelor cu frecvență radio și ultrasunete, realizate pentru diverse servicii chirurgicale și estetice.

Produsele ALMA LASERS au obținut o recunoaștere la nivel internațional, inclusiv și tehnologia SHR ce stă la baza SOPRANO ICE PLATINUM. Este singura tehnologie dovedită în multiple studii clinice, ca fiind cea mai sigură metodă de îndepărtare a pilozității, indiferent de fototipul cutanat.

Laserul Soprano ICE PLATINUM a fost aprobat de către FDA (Food and Drug Administration) ca un dispozitiv sigur și inofensiv pentru sănătatea pielii și a organismului.

Pe lângă SHR, Soprano ICE PLATINUM are și brevetul ICE tech. În timp ce lumina laserelor oferă o încălzire graduală, tehnologia “ICE” răcește suprafața pielii, prevenind arsurile superficiale și senzația de durere.

Studii clinice independente au demonstrat eficiența acestuia și în tratamentul foliculitei (firelor de păr crescute sub piele). Lumina laserului țintește fiecare fir de păr și îl distruge de la rădăcină și tratează în profunzime infecțiile de la nivelul firului de păr.⁣ ⁣