Noile trenduri în medicina estetică

Noile trenduri în medicina estetică

 

Ei bine, chiar dacă istoricul an 2020 a rămas în urmă, schimbările in medicina estetică pe care ni le-a adus, le vom simți și în anii care vin. Care sunt noile tendințe pentru îngrijirea pielii, află mai jos:

 

  1. Calitatea pielii contează

În ultimii 2 ani, datorită timpului liber pe care ni “l-a oferit” pandemia, majoritatea persoanelor au început sa acorde o mai mare atenție aspectului pielii, să investească în dermato-cosmetice de calitate și să corecteze rutina de îngrijire zilnică. Și acest lucru a dat roade! Oamenii au înțeles că lucrurile mărunte precum aplicarea regulată a cremei hidratante, a serurilor, în timp, dau rezultate impresionante. Iată de ce în anii ce urmează, pielea îngrijită va fi în trend.

 

  1. Suplimentele, probiotice

Pe lângă o piele sănătoasă, ne vom preocupa mai mult de sănătatea întregului organism și vom investi în prevenirea proceselor de îmbătrânire. Suplimentele precum Vitamina D, Magneziu, Fish Oil, Coenzima Q10, complex de Vitamine, Calciu, Zinc, Melatonina, Colagen au fost în top cele mai utilizate în anul 2020 și rămân a fi populare și în acest an.

 

  1. Dispozitivele medicale estetice – viitorul cosmetologiei

 

Tratamentele cu aparate medical-estetice precum HIFU, RF și RF+microneedling, IPL și lasere de ultima generație sunt printre cele mai solicitate în clinicile estetice și de chirurgie plastică în întreaga lume. Și asta datorită rezultatelor spectaculoase, naturale și perioade de recuperare minime. Observăm cum treptat această tendință este în creștere continuă și în țara noastră.

P.S. Atenție la brandul aparatului, țara de origine, originalitatea lui.

 

  1. Toxina botulinică

 

Fiind utilizată în medicina estetică de mai bine de 20 ani, rămâne printre tratamentele preferate ale clienților și in 2021. Toxina botulinică previne și înlătură ridurile de mimică datorită capacității de relaxare a mușchilor.

 

  1. Injectarea buzelor Couture Lips

 

Pe măsură ce publicul devine din ce în ce mai educat cu privire la tratamentele medicale estetice, atât peste hotare, cât și la noi, se observă schimbarea de la buze mari, supra-umplute, la buze hidratate, ușor conturate.

 

  1. Procedurile estetice de îngrijire

La cabinetul specialistului rămân în continuare populare complexele de îngrijire efectuate regulat, tratamentele “de covor roșu” cu efect imediat și fără perioada de recuperare.

+ “Fire and Ice” de la iS Clinical ?

+ Prodigy Peel

+ LPG facial endermolift

+ Foaming Enzyme Treatment

+ PRX-T33, PQAge, Carbon Peel

 

Subtilul este noul trend!

 

Te așteptăm cu drag la Alma să avem împreună grijă de tenul tău.