TERAPIA HIFU ULTRAcell Q+

Cea mai avansată tehnologie nonchirurgicală în liftingul pielii – Cynosure ULTRAcel Q+. HIFU.

Ultrasunetele focalizate cu intensitate ridicată (HIFU) reprezintă o tehnologie revoluționară, concepută pentru liftingul pielii. Este prima tehnologie care oferă rezultate atât de uimitoare fără a apela la intervenție chirurgicală.

HIFU combină reducerea celulelor adipoase cu strângerea pielii și producția de colagen pentru un lifting bine sculptat pe care îl veți îndrăgi imediat. Procedura strânge și tonifiază pielea atât la nivelul feței și gâtului cât și în zona abdomenului, brațelor, coapselor, feselor și a genunchilor.

Principalele avantaje ale sistemului HIFU includ:

+ Timp mai rapid de tratament. Spre deosebire de alte aparate, ULTRAcel Q + poate trata o zonă a corpului în doar 10-15 minute.

+ Tratează eficient chiar și zonele greu accesibile. Aparatul conține diverse cartușe subțiri, unul dintre care poate trata chiar și marginea ochiului, una dintre cele mai dificile zone de tratat.

+ Capacități mai mari de tratament. Sistemul ULTRAcel Q poate trata zone mai largi, reducând astfel volume mai mari de celule adipoase.

+ Procedura nu irită și nu cicatrizează pielea.

+ La nivel facial, procedura reduce liniile fine, ridurile și pielea lăsată, oferă lifting pentru pleoapa superioară, sprâncene și pomeți, diminuează cearcănele și pungile de sub ochi, șterge șanțurile nazo-labiale și înlătură bărbia dublă.

Aparatul este unic în Moldova și este disponibil la Clinica Alma.