PRODIGY PEEL PRO (P3) SYSTEM – noutatea sezonului rece

PRODIGY PEEL PRO (P3) SYSTEM – noutatea sezonului rece

 

 

PRODIGY PEEL PRO (P3) SYSTEM – este un peeling chimic mediu ce reduce aspectul ridurilor superficiale și profunde, reînnoiește și întărește pielea, uniformizează textura, luptă activ împotriva acneei cu severitate variabilă și reduce hiperpigmentarea. Este un peeling inovator recomandat în special pentru sezonul rece.

 

Este ideal în tratamentul acneei, hiperpigmentării, prevenirea semnelor de îmbătrînire și regenerarea cutanată.

 

Produsele au la bază formule testate și aprobate în urma studiilor clinice independente efectuate la National Cancer Institute și National Institute of Health din America.

 

Etapele procedurii:

 

PASUL 1: PRODIGY PREP

Pielea se curăță cu o soluție pe bază de alcool medicinal cu extract de hamamelis, foarte eficient pentru tenurile cuperozice sau pentru ameliorarea problemelor legate de insuficiențe venoase. #ProdigyPrep elimină bariera lipidică și pregătește pielea pentru a doua etapă a procedurii.

PASUL 2: PRODIGY PEEL

Se aplică pe piele #ProdigyPeel ce conține resorcinol, acid lactic și o formă mai avansată a acidului salicilic, conceput pentru a stimula reînnoirea celulară la un nivel mai profund.

 

PASUL 3: PRODIGY BOOST

La sfârșitul procedurii, se folosește un concentrat – Retinol Booster şi un compus organic cu proprietăți anestezice locale și antiseptice – Hexylresorcinol. La fel, soluția conține acid salicilic capriloil care sporește efectul peelingului chimic și permite să obțineți un rezultat mai durabil.

 

Peelingul necesită o perioadă scurtă de reabilitare (pînă la 5 zile) și oferă o eficiență terapeutică sporită.

 

Procedura este disponibilă la clinica Alma.

Te așteptăm cu drag!