SFATURI UTILE. Tot ce trebuie să știi despre injectarea buzelor cu acid hialuronic

SFATURI UTILE. Tot ce trebuie să știi despre injectarea buzelor cu acid hialuronic.

 

Acidul Hialuronic – este cel mai des recomandat și utilizat agent de umplere pentru buze și se consideră cea mai sigură substanță de remodelare în estetica facială. Substanța nu este periculoasă pentru organismul uman deoarece este un compus natural care există deja în țesuturile noastre conjunctive.

 

Iată cîteva sfaturi pentru a te ghida înainte, în timpul și după procedură:

 

+ In ziua injectării nu consumi alcool, cafea, după procedură – băuturi fierbinți.

+ Înaintea procedurii se aplică crema anestezică. Buzele devin amorțite total, disconfortul în timpul procedurii va fi minim

+ Procedura de injectare propriu-zisă durează 30-40 minute

+ Imediat după injectare buzele sunt edematiate, volumul acestora se va micșora în următoarele zile cu 15-30%

+ Forma și volumul final al buzelor le vei obține in 1-2 săptămîni cînd acidul hialuronic devine un tot întreg cu țesutul propriu

+ Următoarele zile dupa procedură, evită sauna, bazinul, solarul, săruturile, mișcările ample ale buzelor

+ Rujul poate fi aplicat următoarea zi după injectare

+ Buzele nu trebuie masate post-procedură, acidul hialuronic de ultimă generație are proprietatea de a se aranja omogen în țesut fără a interveni din exterior.

+ Acidul hialuronic se absoarbe în 6-15 luni. E o procedură cu efect temporar. Totodată, există fermentul hialuronidaza care dizolvaă acidul hialuronic în 1-3 zile.

+ Cere medicului cosmetolog să prezinte “pașaportul” preparatului care urmează să-l injecteze. Ai grijă ca specialistul să deschidă preparatul in văzul tău.

+ Nu te lăsa ademenit de prețuri “super atractive”! Nu accepta să faci o asemenea procedură în condiții de casă. Riscul complicațiilor crește cînd injectarea e făcută în afara unui cabinet medical.

 

 

Te așteptăm cu drag la Alma pentru o consultație înainte de procedură.